Είμαστε πολύ εύκολο να βρεθούν!

Περίπατοι – Σημείο Συνάντησης (Πλατεία Παλιάς Πόλης)

Το σημείο συνάντησης όλων των περιπάτων μας, εκτός από τις περιηγήσεις Beer and Ghost) βρίσκεται στη γωνία της οδού Paris (Pařížská) και της πλατείας της Παλιάς Πόλης. Βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και ακριβώς δίπλα στο τσεχικό γραφείο τουρισμού. Η ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας θα σας δώσει τις οδηγίες αν τους ρωτήσετε.

Η πλατεία της Παλιάς Πόλης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Πράγας και απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Staromestsa. Θα βρείτε τον οδηγό μας να σας περιμένει με μια κόκκινη ομπρέλα με το λογότυπο της εταιρείας μας. Παρακαλούμε να είστε εκεί τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έναρξη της βόλτας.

Αναγνώριση του οδηγού σας

Ο ξεναγός θα φέρει μια κόκκινη ομπρέλα με το όνομα και το λογότυπο της εταιρείας μας.

Πλατεία Marianské

Η πλατεία Marianské είναι το σημείο συνάντησης μόνο για το δεύτερο μέρος της δωρεάν περιήγησης με τα πόδια.

Αναγνώριση του οδηγού σας

Ο ξεναγός θα φέρει μια κόκκινη ομπρέλα με το όνομα και το λογότυπο της εταιρείας μας.

 

Πότε να φτάσετε

Σας συνιστούμε να φτάσετε 10 λεπτά πριν από την έναρξη της περιήγησης με τα πόδια ή 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης του σκάφους.

 

Κάντε κράτηση νωρίς

Οι εκδρομές μας είναι περιορισμένες σε χωρητικότητα, γι' αυτό σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση online νωρίς για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην περιοδεία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις κρουαζιέρες μας στο ποτάμι, καθώς έχουν περιορισμένες ρυθμίσεις θέσεων.

 

Ταξί από και προς το σημείο συνάντησης

Εάν θέλετε, μπορούμε να σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο σας και να σας αφήσουμε στο σημείο συνάντησης και, στη συνέχεια, να σας επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο ή στον προορισμό σας μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για αυτήν την υπηρεσία, ειδικά εάν το ξενοδοχείο στο οποίο μένετε δεν βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Για κάθε κατεύθυνση (προς ή από), χρεώνουμε 300 CZK για μια ομάδα 1-4 ατόμων και 400 CZK για 5-8 άτομα.

 

Σκάφη – Προβλήτα Αναχώρησης

Δεδομένου ότι έχουμε διαφορετικές κρουαζιέρες (δείπνο, μεσημεριανό γεύμα και κρουαζιέρες με σκάφος τζαζ), υπάρχουν διαφορετικά σημεία συνάντησης. Μόλις κάνετε την κράτηση, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το σημείο και την ώρα αναχώρησης.