Εγγυημένη ασφάλεια με τις μεταφορές από το αεροδρόμιο της Πράγας

Όλοι οι οδηγοί μας είτε ελέγχονται καθημερινά είτε είναι πλήρως εμβολιασμένοι για τον COVID-19 και φορούν μάσκα προσώπου (FFP2 ή N95).

Για να ελαχιστοποιήσουμε όλους τους κινδύνους, ελέγχουμε τακτικά τα αυτοκίνητα και επικοινωνούμε με τους οδηγούς μας σχετικά με τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους πρόληψης της εξάπλωσης της μόλυνσης. Οι οδηγοί οφείλουν να τηρούν τα πρότυπα ασφαλείας μας και συγκεκριμένα, πρέπει να φορούν προστατευτικές μάσκες και να απολυμαίνουν τα αυτοκίνητά τους μετά από κάθε βόλτα. Οι σοφέρ υποβάλλονται επίσης σε καθημερινό έλεγχο θερμοκρασίας και επιτρέπεται να οδηγούν μόνο εάν δεν έχουν πυρετό ή άλλα συμπτώματα γρίπης.

Σας παρακαλούμε επίσης να φοράτε μάσκα προσώπου που να καλύπτει το στόμα και τη μύτη σας ενώ χρησιμοποιείτε την υπηρεσία μεταφοράς μας. Συνιστάται επίσης στους επιβάτες να χρησιμοποιούν απολυμαντικό χεριών πριν εισέλθουν στο όχημα. Σας συνιστούμε να καθίσετε στα πίσω καθίσματα και, όταν είναι δυνατόν, να ανοίξετε το παράθυρο για να παρέχετε επιπλέον αερισμό. Όταν βήχετε ή φτερνίζεστε, καλύψτε το στόμα σας με τον αγκώνα ή το μαντήλι σας.


Παιδική Ασφάλεια

Φροντίζουμε για την ασφάλεια των παιδιών σας όσο κι εσείς. Εάν έχετε αγγελάκια που ταξιδεύουν μαζί σας, ενημερώστε μας εκ των προτέρων –κατά την κράτηση– ώστε να κανονίσουμε τα αντίστοιχα καθίσματα και άλλα μέτρα ασφαλείας και να τα έχουμε έτοιμα όταν φτάσετε. Για να κάνουμε τα πράγματα ακόμα καλύτερα για εσάς, παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες δωρεάν! Η τοποθέτηση καθισμάτων για μωρά δεν είναι υποχρεωτική, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα. Η Prague Airport Transfers υποστηρίζει σθεναρά και συμμορφώνεται με τους κανονισμούς ασφαλείας και τις συστάσεις για τα παιδικά ταξίδια σύμφωνα με το τοπικό Υπουργείο Μεταφορών.


Ασφάλεια επιβατών

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας πρέπει να έχουν τα καλύτερα δυνατά μέτρα ασφαλείας, ώστε να διασφαλίζουμε ότι όλα τα οχήματά μας είναι ασφαλισμένα – πολύ πάνω από τη συνταγματική δέσμευση. Θέτουμε πρωταρχική προτεραιότητα να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του πελάτη και να κάνουμε το ταξίδι του όσο το δυνατόν πιο χωρίς προβλήματα, επειδή καταλαβαίνουμε ότι ένας ευχαριστημένος πελάτης θα το πει.


Παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου

Οι τύποι παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου που παρέχουμε:

Βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου – Κατάλληλα για παιδιά έως 9 κιλά (20 λίβρες). Μεταφράζεται σε παιδιά έως 1 έτους όσον αφορά την ηλικία.

Καθίσματα αυτοκινήτου για νήπια – Κατάλληλα για παιδιά με βάρος μεταξύ 9 κιλών και 18 κιλών (20 – 40 λίβρες). Μεταφράζεται σε παιδιά 1 έως 4 ετών όσον αφορά την ηλικία.

Καθίσματα αυτοκινήτου Booster – Κατάλληλα για παιδιά με βάρος μεταξύ 18 κιλών και 36 κιλών (40 – 80 λίβρες). Μεταφράζεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών όσον αφορά την ηλικία.


Ασφάλεια Οχημάτων

Ένα άλλο μήκος που διανύουμε ώστε το ταξίδι σας μαζί μας να είναι ασφαλές και αβλαβές είναι η χρήση GPS για την παρακολούθηση των οχημάτων μας. Όλα τα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με GPS και παρακολουθούνται και παρακολουθούνται πάντα για να διασφαλιστεί η ασφάλειά σας. Μπορούμε συνήθως να κανονίσουμε ένα όχημα για εσάς εντός 15 λεπτών εάν χρειάζεστε μεταφορά από ή προς το αεροδρόμιο ή ακόμα και μεταφορά στην πόλη.

Οι έμπειροι και έμπειροι οδηγοί μας έχουν 10 χρόνια ποιοτικής εξυπηρέτησης και μπορούν να μιλούν αγγλικά. Είναι ευγενικοί και θα σας βοηθήσουν με τις αποσκευές σας. Επιπλέον, θα έχετε υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών 24/7, τόσο μέσω τηλεφώνου όσο και μέσω email.


Εγγυημένη καλύτερη τιμή

Ένα πράγμα για το οποίο μπορούν να είναι σίγουροι οι πελάτες μας είναι ότι η τιμή και η υπηρεσία που παρέχουμε για την γκάμα των οχημάτων που προσφέρουμε είναι απαράμιλλη. Επιπλέον, παρέχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων – χωρίς ερωτήσεις. Επιπλέον, οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν να ακυρώσουν την κράτησή τους οποιαδήποτε στιγμή δωρεάν – δεν απαιτούνται καταθέσεις.

Εκτιμούμε επίσης τον δεσμό και την εμπιστοσύνη μεταξύ μας και του πελάτη. Ως εκ τούτου, είμαστε απολύτως διαφανείς από την αρχή και η τιμή στην οποία συμφωνούν οι πελάτες είναι η σταθερή τιμή. Δεν θα ζητηθεί κανένας κρυφός ή επιπλέον λογαριασμός από τον πελάτη – όπως τέλη στάθμευσης, τέλη αναμονής, ταξίμετρα κ.λπ.


Η υπόσχεση της καλύτερης υπηρεσίας

Υπάρχει κάθε πιθανότητα στην Πράγα ο οδηγός ταξί να σας χρεώσει πολύ περισσότερο από τον πραγματικό ναύλο. Ο οδηγός μπορεί να μην ξέρει τη γλώσσα σας και το όχημα μπορεί να είναι πολύ λιγότερο άνετο από ό,τι σας αρέσει. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να κάνετε κράτηση μεταφοράς με τις Υπηρεσίες Αεροδρομίου της Πράγας – διαρκεί μόνο 5 λεπτά και σας επιτρέπει να αποφύγετε όλους τους κινδύνους που αναφέρονται παραπάνω. Παρόλο που ορισμένοι πελάτες μπορεί να έχουν δυσπιστία για μια διαδικτυακή υπηρεσία ενοικίασης ταξί με περισσότερους από δίκαιους όρους και προϋποθέσεις, εγγυόμαστε ότι η υπηρεσία που παρέχουμε είναι, απλώς, ελίτ (δεν απαιτούνται προκαταβολές).