Υπηρεσίες συνεργασίας και οφέλη για τακτικούς πελάτες και ταξιδιωτικούς πράκτορες

Ο στόλος μας | Οι οδηγοί μας | Παρουσίαση PDF | Τιμοκατάλογος CZK | τιμοκατάλογος ευρώ

Συνεταιρισμός

Τα ξενοδοχεία και άλλα πρακτορεία παροχής κατοικιών, μαζί με ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρείες που απαιτούν τακτικές μεταφορές, μπορούν να απολαμβάνουν τη συνεργασία και τις ειδικές τιμές της Prague Airport Transfers. Οι τιμές είναι συζητήσιμες σε ατομική βάση. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να κατεβάστε τον γενικό τιμοκατάλογο της συνεργασίας.

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών μας και να κερδίσετε προμήθειες σε πωλήσεις παραπομπής εάν διαχειρίζεστε έναν ιστότοπο που σχετίζεται με ταξίδια στην Πράγα.

Συχνοί πελάτες

Οι τακτικοί πελάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν ανταγωνιστικές τιμές συνεργασίας – είτε πρόκειται για μεμονωμένους πελάτες είτε για εταιρικές ομάδες – που εγγυώνται την εξοικονόμηση πολύ σημαντικού χρηματικού ποσού για την ίδια κορυφαία ποιότητα και απαράμιλλη εξυπηρέτηση! Αν λοιπόν ταξιδεύετε τακτικά στο αεροδρόμιο της Πράγας, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

Μεταφορές για εταιρικούς ομίλους

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής ενός εταιρικού ομίλου και οι υπάλληλοί σας πρέπει να ταξιδεύουν στο αεροδρόμιο της Πράγας τακτικά, μπορείτε να σκεφτείτε την πλήρη υπηρεσία μεταφοράς μας. Θα σας προσφερθούν άκρως επαγγελματίες οδηγοί, ένας ενημερωμένος, άνετος και εντυπωσιακός στόλος αυτοκινήτων, ανταγωνιστικές τιμές, πληρωμή με τιμολόγιο και 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων (χωρίς ερωτήσεις), για να αναφέρουμε μόνο μερικά από τα πολλά οφέλη έχουμε να προσφέρουμε. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, οι ευγενικοί και αγγλόφωνοι οδηγοί μας θα διασφαλίσουν ότι τυχόν ξένοι πελάτες ή επιχειρηματικοί εταίροι που μπορεί να έχετε επισκεφτεί την Πράγα θα καλωσοριστούν σωστά και θα έχουν ένα ωραίο και άνετο ταξίδι, χωρίς την πιθανότητα να παρασυρθούν από το ανέντιμο κίτρινο ταξί οδηγούς.

Μεταφορές Ξενοδοχείου

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και πιο σημαντικά κομμάτια της εταιρείας μας. Πολλά σημαντικά ξενοδοχεία και διαμερίσματα διακοπών στην Πράγα χρησιμοποιούν τακτικά τις υπηρεσίες μεταφοράς για τους επισκέπτες τους. Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής ξενοδοχείου ή διαμερίσματος διακοπών, επικοινωνήστε μαζί μας. σίγουρα θα ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις σας.

Επιχειρησιακές Διαδικασίες

Ιδιωτική Μεταφορά

Οι ευγενικοί και αγγλόφωνοι οδηγοί μας θα σας περιμένουν στο αεροδρόμιο όταν φτάσετε. Θα κρατούν μια κάρτα με το όνομά σας (ή το όνομα της εταιρείας σας, όποιο προτιμάτε) για να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα. Αν χρειαστεί να περιμένουν πολύ, θα παρκάρουν τα οχήματά τους σε ένα κοντινό, ασφαλές πάρκινγκ. Εάν είναι πιο πιθανό να βγείτε από το αεροδρόμιο πολύ σύντομα, τα οχήματα θα σταθμεύσουν στη «λωρίδα βραχυπρόθεσμου στάθμευσης» ακριβώς έξω από το κτίριο του τερματικού σταθμού.

Μπορείτε να προσαρμόσετε την κάρτα που θα κρατά ο οδηγός σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμπεριλάβετε το λογότυπο της εταιρείας σας στην κάρτα για ευκολότερη αναγνώριση. Μερικοί από τους τακτικούς εταιρικούς πελάτες μας χρησιμοποιούν αυτήν τη μέθοδο.

Κοινόχρηστη υπηρεσία μεταφοράς από πόρτα σε πόρτα

Όταν αναθέτουμε στους οδηγούς μας «δουλειές μεταφοράς», τους λένε να παραλάβουν όλους τους επιβάτες του λεωφορείου από μία πτήση. Όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου μας από την ίδια πτήση ταξιδεύουν με το ίδιο όχημα (περιστασιακά, επιβάτες από άλλες πτήσεις που φτάνουν περίπου την ίδια ώρα μεταφέρονται επίσης με το ίδιο όχημα). Κανονικά αναθέτουμε ένα μίνι λεωφορείο για οκτώ επιβάτες, αλλά όχι πάντα. Μερικές φορές, στέλνουμε ένα τυπικό σεντάν ή ένα μεγάλο μίνι λεωφορείο. Μας ενδιαφέρει ο πολύτιμος χρόνος των πελατών μας, επομένως προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο αναμονής τους έχοντας μόνο επιβάτες λεωφορείου από την ίδια πτήση που ταξιδεύουν με το ίδιο κοινόχρηστο όχημα. Ο χρόνος αναμονής είναι σχετικά σύντομος – γενικά μεταξύ πέντε και δεκαπέντε λεπτών, το μέγιστο. Συνήθως, το πολύ τρεις ξεχωριστές ομάδες ταξιδιωτών συγκεντρώνονται στην ίδια διαδρομή από το αεροδρόμιο.