Ανακαλύψτε την ομορφιά της Πράγας από μια διαφορετική οπτική γωνία

Συχνές ερωτήσεις - Κρουαζιέρες στο ποτάμι | Σημείο Αναχώρησης Σκάφους

Οι κρουαζιέρες στον ποταμό Πράγα σάς επιτρέπουν να εκτιμήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Πράγα από μια πολύ διαφορετική οπτική γωνία. Σε αντίθεση με τη φασαρία μιας περιήγησης με τα πόδια, ή τους γεμάτους κίνηση δρόμους μιας περιήγησης με λεωφορείο, οι κρουαζιέρες στο ποτάμι σας επιτρέπουν να απολαύσετε όλες τις τοποθεσίες κατά μήκος του γαλήνιου ποταμού Μολδάβα που διασχίζει το κέντρο της πόλης.

Η Prague Airport Transfers προσφέρει μια ποικιλία από κρουαζιέρες στο ποτάμι στην Πράγα για να καλύψει κάθε γούστο και ενδιαφέρον. Είτε θέλετε να δείτε την όμορφη αρχιτεκτονική της Πράγας κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε να θαυμάσετε τα φώτα της πόλης τη νύχτα με φόντο τη μουσική τζαζ, το δείπνο και τον χορό στο σκάφος, έχουμε την τέλεια περιήγηση για εσάς.

Για να επιλέξετε μια περιήγηση, περιηγηθείτε στη λίστα μας με τις περιηγήσεις στα αξιοθέατα του ποταμού Πράγα παρακάτω και, στη συνέχεια, κάντε κράτηση online από τη σελίδα αυτής της περιοδείας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις εκδρομές στο ποτάμι, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες - θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

21 Μαρτίου, 2022

Κρουαζιέρα με σκάφος Jazz

Η κρουαζιέρα με σκάφος Jazz είναι ο τέλειος τρόπος για να περάσετε μια βραδιά: με υπέροχη ζωντανή μουσική τζαζ και μενού a la carte δείπνου ως φόντο, θα μπορείτε να θαυμάσετε γραφικά αξιοθέατα της Πράγας, όπως η Γέφυρα του Καρόλου και το Κάστρο της Πράγας από τον ποταμό Μολδάβα. .
21 Μαρτίου, 2022

Δείπνο στην κρουαζιέρα στον ποταμό

Αυτή η κρουαζιέρα στον ποταμό Πράγα πραγματοποιείται τη νύχτα. Ενώ απολαμβάνετε ένα δείπνο σε μπουφέ και ζωντανή μουσική στο πλοίο, μπορείτε να δείτε όλα τα κύρια αξιοθέατα κατά μήκος του Μολδάβα. Με τη Γέφυρα του Καρόλου, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και το Κάστρο της Πράγας φωτισμένα στον αστραφτερό νυχτερινό ουρανό. αυτή η περιήγηση είναι η τέλεια επιλογή για όσους κάνουν ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην πόλη.
21 Μαρτίου, 2022

Γεύμα στην κρουαζιέρα στον ποταμό

Αυτή είναι η περιήγηση στα αξιοθέατα του ποταμού της Πράγας στα καλύτερά της, όπου θα μπορείτε να θαυμάσετε τα ιστορικά κτίρια της πόλης απολαμβάνοντας ένα μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ στο πλοίο. Θα περάσετε το ιστορικό κέντρο της Πράγας, βλέποντας υπέροχα αξιοθέατα όπως η Γέφυρα του Καρόλου, το Κάστρο της Πράγας, η Εκκλησία του Αγίου Νικολάου και το Εθνικό Θέατρο.