Εξασφαλίζουμε την αριστεία στην εξυπηρέτηση

Οι σοφέρ μας είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες

Φτάνουν νωρίς για να σας πάρουν για να μην αργήσετε ποτέ για την ειδική περίσταση. είτε βρίσκεστε σε ένα πάρτι γενεθλίων, σε μια επαγγελματική συνάντηση είτε χρειάζεστε μεταφορά στο αεροδρόμιο – οι σοφέρ μας είναι εκεί για να σας παρέχουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

Όλοι οι οδηγοί μας είναι καλοντυμένοι και έχουν καλή συμπεριφορά. Είναι ευγενικοί, εξυπηρετικοί και επιδεικνύουν επαγγελματισμό.

Όλοι οι σοφέρ μας μιλούν άπταιστα αγγλικά, ενώ μερικοί μπορούν ακόμη και να μιλούν άλλες γλώσσες, όπως γερμανικά ή ρωσικά. Εάν χρειάζεστε έναν σοφέρ που μιλάει διαφορετική γλώσσα ή εάν θέλετε κάποιον που να είναι περισσότερο από τον μέσο όρο στην αγγλική επικοινωνία, ενημερώστε μας κατά την κράτηση.

Οι οδηγοί μας

Άφιξη στο αεροδρόμιο της Πράγας

Όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο της Πράγας, θα βρείτε τον σοφέρ μας να σας περιμένει. Θα κρατούν μια εμφανή πορτοκαλί κάρτα με το όνομά σας και το λογότυπο της εταιρείας μας, έτσι θα είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί. Ο σοφέρ θα μεταφέρει τις αποσκευές στο αυτοκίνητο για εσάς – αυτό είναι επίσης μέρος της υπηρεσίας μας.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε άλλες κρατήσεις, οι εξυπηρετικοί σοφέρ μας θα σας βοηθήσουν. Θα σας βοηθήσουν επίσης να βρείτε απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε και θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια στον προορισμό σας.

Η παροχή φιλοδωρήματος στον σοφέρ στο τέλος του ταξιδιού (συνήθως περίπου 10% του συνόλου) είναι προαιρετική και αποκλειστικά κατά την κρίση σας.

Οι οδηγοί μας

Chauffeur Gallery

Οι οδηγοί μας