Αποτελεσματική, αξιόπιστη και άριστη εξυπηρέτηση

Ο στόλος των αυτοκινήτων που διαθέτουμε είναι άνετος και χαμηλού κόστους και ένα αξιόπιστο μέσο μεταφοράς μεταξύ του αεροδρομίου της Πράγας και άλλων τοποθεσιών.

Τα αυτοκίνητά μας είναι καθαρά, πολυτελή, άνετα και χωρίς καπνό. Προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας.

Μέχρι στιγμής, έχουμε ένα στόλο περίπου 150 οχημάτων. Αποτελείται κυρίως από σεντάν αυτοκίνητα όπου τέσσερις επιβάτες μπορούν να κάθονται άνετα. Το Skoda Superb, το VW Passat και το Mercedes E βρίσκονται στην επιλογή των σεντάν αυτοκινήτων μας.

Τα μίνι λεωφορεία μας, όπως τα VW Transporter, Mercedes Viano, VW Caravelle και Mercedes Vito, μπορούν να μεταφέρουν έως και οκτώ επιβάτες τη φορά.

Τα μεγαλύτερα μίνι λεωφορεία, π.χ. Mercedes Sprinter, μπορούν να μεταφέρουν έως και 20 επιβάτες. Συχνά χρησιμοποιούμε το Mercedes-Turismo για μεταφορές με πούλμαν όπου μπορούν να ταξιδέψουν μαζί έως και 49 επιβάτες.

Διαθέτουμε επίσης VIP οχήματα για διάφορους αριθμούς επιβατών. Έχουμε επιχειρηματικές και εκτελεστικές λιμουζίνες όπως η Mercedes E και η Mercedes S-class, όπου μπορούν να κάθονται πολυτελώς τρεις έως τέσσερις επιβάτες. Από την άλλη πλευρά, ο στόλος μας με τεντωμένες λιμουζίνες περιλαμβάνει Lincoln TC120 (μέγιστο 8 επιβάτες), Lancia Thema (μέγιστο 8 επιβάτες), Cadillac (μέγιστο 17 επιβάτες) και Hummer 200 (μέγιστο 17 επιβάτες).

Και μην ανησυχείτε για την ασφάλεια των αυτοκινήτων. Για να γνωρίζετε, όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως ασφαλισμένα σε καθεστώς δημόσιας ευθύνης.

Η Fleet Gallery μας

Our fleet

Mercedes E

Our fleet

Our fleet

Our fleet

Μερικά από τα οχήματα διαθέτουν σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, όπως hotspots wi-fi, για να κάνουν τη βόλτα σας πιο ομαλή και ευχάριστη. Και φυσικά είναι ελεύθερα στη χρήση.

Τα οχήματα δέχονται κύριες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες με τερματικά πληρωμής με κάρτα στο αυτοκίνητο.