Εξερευνήστε τα εδάφη πέρα από τα όρια της Πόλης των εκατό Σπιρών

Συχνές ερωτήσεις – Ημερήσιες εκδρομές και εκδρομές | Πως δουλεύει

Η Πράγα έχει το παρατσούκλι «η πόλη των εκατό κώνων» για κάποιο λόγο. Τα πολυάριθμα αξιοθέατα και τα ιστορικά μνημεία κάνουν την Πράγα μια υπέροχη πόλη και ένα όνομα στη λίστα των περισσότερων τουριστών. Ωστόσο, δεν θα ήταν συνετό να μείνετε μόνο στις ομορφιές της Πράγας και να μην απολαμβάνετε τα άλλα θαύματα που προσφέρονται πέρα από τα όρια της Πράγας.

Ένα τέτοιο θαύμα είναι η Κεντρική Βοημία, πλούσια με ιστορία και πολλά κάστρα. οι πρώην επαρχιακές έδρες των βασιλιάδων και των αριστοκρατών. Τα ιαματικά λουτρά της Δυτικής Βοημίας είναι διάσημα, ενώ η κοντινή Terezín τραγουδά τη θλιβερή ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Σαγηνευτικές και αρχαίες πόλεις όπως το Český Krumlov αξίζει να επισκεφτείτε στη Νότια Βοημία, ενώ πιο κοντά στην Πράγα, το Kutná Hora είναι ένα άλλο προτεινόμενο τουριστικό σημείο.

Τακτικές Οργανωμένες Εκδρομές

Οι τακτικά οργανωμένες εκδρομές πραγματοποιούνται μόνο συγκεκριμένες ώρες και ημερομηνίες.

Αυτές οι εκδρομές μοιράζονται με άλλους τουρίστες, με οδηγό επαγγελματία ξεναγό και συμπεριλαμβανομένων όλων των τελών. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.

21 Μαρτίου, 2022

Περιήγηση στο Κάστρο Karlštejn

Χτισμένο από τον αυτοκράτορα Κάρολο Δ' μεταξύ 1348 και 1355, το Karlštejn είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κάστρα στην Τσεχική Δημοκρατία. Ο Karlštejn χρησίμευε ως θεματοφύλακας βασιλικών, αυτοκρατορικών και κοσμημάτων στέψης και ως αρχείο κρατικών εγγράφων.
21 Μαρτίου, 2022

Περιήγηση στο Κάρλοβι Βάρι

Αυτή η πόλη είναι η πιο διάσημη λουτρόπολη σε ολόκληρη την Τσεχική Δημοκρατία, με την ιστορία της να χρονολογείται από τον 14ο αιώνα – όταν κυβέρνησε ο Κάρολος Δ’. Διάσημες προσωπικότητες, όπως ο Ρώσος Τσάρος Πέτρος ο Μέγας και ο παγκοσμίου φήμης ποιητής Johann Wolfgang von Goethe, δεν είχαν παρά τον έπαινο για τις θεραπευτικές επιδράσεις των τοπικών μεταλλικών πηγών της πόλης.
21 Μαρτίου, 2022

Περιήγηση στη Δρέσδη

Σπίτι στη διάσημη γκαλερί τέχνης «Zwinger», η οποία με τη σειρά της στεγάζει τη διάσημη Sistine Madonna, την περίφημη εικόνα του Raphael. Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε πολλά άλλα αξιόλογα έργα των Παλαιών Δασκάλων από τον 14ο έως τον 17ο αιώνα – Ρούμπενς, Ρέμπραντ, Πουσέν κ.λπ.
21 Μαρτίου, 2022

Περιήγηση Kutná Hora

Αυτή η αρχαία πόλη ήταν κέντρο εξόρυξης αργύρου κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους, καθιστώντας την τη δεύτερη πλουσιότερη πόλη του Βασιλείου της Βοημίας. Πολλά αρχιτεκτονικά μνημεία της Kutná Hora και ένα πολύ καλά διατηρημένο κέντρο της πόλης μιλούν για τη φήμη και τον πλούτο αυτής της ιστορικής πόλης, τη φήμη και τον πλούτο που εξακολουθούν να είναι δυνατά σήμερα.
21 Μαρτίου, 2022

Český Krumlov Tour

Αυτή η μεσαιωνική πόλη στη Νότια Βοημία εξακολουθεί να εκπέμπει λίγη από τη μαγεία και τη γοητεία της σήμερα και έχει καταχωρηθεί ως μνημείο κληρονομιάς της UNESCO – επάξια.

Εάν ταξιδεύετε μεταξύ της Πράγας και άλλων πόλεων όπως η Βιέννη , το Σάλτσμπουργκ , το Λιντς , η Νυρεμβέργη , το Πασσάου , το Μόναχο , η Κρακοβία ή η Βαρσοβία , θα συναντήσετε πολλά αξιοθέατα και σημεία στάσης που εκτείνονται σε ταξίδια λίγων ωρών. Θα συνιστούσαμε τα ταξίδια από την Πράγα στο Πασάου και την Πράγα στη Βιέννη με μια στάση λίγων ωρών στο Český Krumlov , καθώς αυτά τα δύο ταξίδια είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ των πελατών μας. Κάντε κράτηση για μεταφορά μαζί μας και πληρώστε μια ελάχιστη χρέωση αναμονής – είναι τόσο απλό να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά.

Ευέλικτες Ιδιωτικές Εκδρομές

Οι ευέλικτες ιδιωτικές εκδρομές κανονίζονται τη στιγμή της αρεσκείας σας και είναι αποκλειστικά για την ομάδα σας.

Αυτές οι εκδρομές δεν περιλαμβάνουν εισιτήρια εισόδου και οδηγούς. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.

21 Μαρτίου, 2022

Ιδιωτική περιήγηση στο Κάστρο Křivoklát

Αρχικά ένα κυνηγετικό κάστρο της δυναστείας Přemysl, αυτό το τεράστιο γοτθικό βασιλικό κάστρο είναι του 13ου αιώνα και ξαναχτίστηκε στα τέλη του 15ου αιώνα για τον Wladyslaw Jagiello. Χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή τον 16ο αιώνα πριν καεί το 1643 και στη συνέχεια αποκαταστάθηκε τελικά στις αρχές του 19ου και του 20ου αιώνα. Οι εμβληματικοί εσωτερικοί χώροι του Κάστρου περιλαμβάνουν το Παρεκκλήσι, την Αίθουσα των Ιπποτών, τη Βασιλική Αίθουσα, τη βιβλιοθήκη Fürstenberg, τη φυλακή και το μουσείο Fürstenberg, το οποίο φιλοξενεί τους πίνακες και τα βιβλία.
21 Μαρτίου, 2022

Ιδιωτική περιήγηση στο Κάστρο Konopiště

Το Κάστρο Konopište έχει πλούσια και ποικίλη αρχιτεκτονική ιστορία. Το αρχικό κάστρο χτίστηκε για να χρησιμοποιηθεί ως φρούριο ενώ εκφράζει το στυλ των γαλλικών ακροπόλεων. Στη συνέχεια, η ύπαρξη διαφορετικών ιδιοκτητών είχε ως αποτέλεσμα το φρούριο να έχει τόσο μπαρόκ όσο και αναγεννησιακό στυλ. Ο τελευταίος ιδιώτης ιδιοκτήτης αυτού του κτήματος ήταν ο Αρχιδούκας Φραντς Φερδινάνδος, ο οποίος παρέμεινε ιδιοκτήτης μέχρι το θάνατό του στις αρχές του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
21 Μαρτίου, 2022

Ιδιωτική περιήγηση στο Κάστρο Karlštejn

Αυτό το μεσαιωνικό φρούριο βρίσκεται στη μέση μιας πραγματικά συναρπαστικής εξοχής και ένα ταξίδι επιστροφής στην Πράγα μπορεί να ολοκληρωθεί πριν νυχτώσει. Αυτή η κοντινή απόσταση από την Πράγα κάνει το Karlštejn ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της Πράγας. Αυτό το γοητευτικό γοτθικό κάστρο ιδρύθηκε το 1348 και χτίστηκε από τον Τσέχο Βασιλιά και Ρωμαίο Αυτοκράτορα Κάρολο Δ' για τη φύλαξη των βασιλικών θησαυρών και εγγράφων.
21 Μαρτίου, 2022

Ιδιωτική περιήγηση στο Κάρλοβι Βάρυ

Η πόλη με τις φυσικές ιαματικές πηγές με θεραπευτικά αποτελέσματα, το Κάρλοβι Βάρι, είναι η πιο διάσημη λουτρόπολη της Τσεχίας. Ο βασιλιάς Κάρολος Δ' ανακάλυψε τις ιαματικές πηγές του Κάρλοβι Βάρι το 1358 και από τότε πολλές εμβληματικές μορφές όπως ο Μπετόβεν, ο Μπαχ, ο Σοπέν και ο Ρώσος Τσάρος Πέτρος ο Μέγας είναι γνωστό ότι επισκέπτονται και απολαμβάνουν τις ιαματικές πηγές αυτής της πόλης. Μπορείτε να απολαύσετε βόλτες στις όμορφες όχθες των ποταμών, να μαγευτείτε από τα αρχιτεκτονικά πετράδια και να επισκεφθείτε τα ιαματικά λουτρά, τις πισίνες και τα κέντρα ευεξίας σε όλη την πόλη.
21 Μαρτίου, 2022

Ιδιωτική περιήγηση στο Terezín

Στο Terezin, θα βρείτε μια γιγαντιαία ακρόπολη με περισσότερα από 4 χιλιόμετρα τείχη, που χτίστηκε τον 18ο αιώνα από τον αυτοκράτορα Ιωσήφ Β' και προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί ως άμυνα ενάντια στην πρωσική επιθετικότητα. Το Terezin χρησιμοποιήθηκε ως στρατόπεδο διέλευσης και φυλακή της Γκεστάπο της Πράγας από τους Ναζί κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Μουσείο του Γκέτο θα σας πει για την απελπιστικά θλιβερή ιστορία των Εβραίων, από τους οποίους εστάλησαν περισσότεροι από 150.000 και μόνο 17.247 επέζησαν.
21 Μαρτίου, 2022

Ιδιωτική περιήγηση Kutná Hora

Όταν ανακαλύφθηκε εδώ το αργυρό μετάλλευμα τον 13ο αιώνα, η Kutná Hora έγινε αμέσως μια σημαντική πόλη έως ότου εξαντλήθηκαν οι πόροι αργύρου τον 16ο αιώνα. Μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα αυτής της πόλης είναι η γοτθική, πεντάκλιτη εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας – η οποία ξεκίνησε το 1388, η ιταλική αυλή – μια πρώην βασιλική κατοικία και νομισματοκοπείο, που χτίστηκε στα τέλη του 13ου αιώνα το κοντινό Οστεοφυλάκιο Sedleč.
21 Μαρτίου, 2022

Ιδιωτική περιήγηση Český Krumlov

Βρίσκεται στη Νότια Βοημία, αυτή η γοητευτική πόλη είναι εμποτισμένη με ρομαντισμό και είναι το δεύτερο πιο επισκέψιμο τουριστικό σημείο στην Τσεχική Δημοκρατία. Έχει καταχωρηθεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, με περισσότερα από τριακόσια κτίρια να υπάγονται σε αυτό το καθεστώς.

Εκπτώσεις

Μπορείτε να επωφεληθείτε από έκπτωση 11% εάν κάνετε κράτηση για μεταφορά από αεροδρόμιο ή σιδηροδρομικό σταθμό μαζί μας και προπληρώσετε για την κράτησή σας ηλεκτρονικά – τόσο την περιοδεία όσο και τη μεταφορά. Γράψτε «Μεταφορές και εκδρομές 11% έκπτωση» κατά την κράτηση και θα δικαιούστε αυτήν την προσφορά. Οι πληρωμές της κράτησης πρέπει να εκκαθαρίζονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν από τις ημερομηνίες παραλαβής ή περιοδείας.

Αυτή η προσφορά εξαιρεί περιηγήσεις που έχουν ήδη έκπτωση (όπως η ειδική προσφορά Superior Tour και το δείπνο στον ποταμό Κρουαζιέρα ). Ισχύει η τυπική πολιτική ακύρωσης.

Μάθαμε τόσα πολλά σε αυτό το ταξίδι στο Κάρλοβι Βάρι. Σας ευχαριστούμε για την οργάνωσή σας και την τεράστια γνώση που μοιραστήκατε μαζί μας. Ο οδηγός μας Peter ήταν καλύτερος από έναν επαγγελματία ξεναγό. Linda M., Μάντσεστερ
Η εκδρομή σου ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ο οδηγός μας ήταν εξαιρετικός και το DVD πληροφοριών που παρακολουθήσαμε στο δρόμο προς το Kutna Hora έκανε το ταξίδι μας ακόμα καλύτερο. Μεγάλη αξία επίσης, συνιστάται ανεπιφύλακτα. Tonny S.
Είναι χαρά μου να εκφράσω την πλήρη ικανοποίησή μου για το υπέροχο ταξίδι στο Karlstejn. Σύντομη απόδραση από την πολυσύχναστη πόλη... Στείλτε τις ευχαριστίες μου στον Μάρτιν, τον οδηγό σας. Izzak
Γεια σας, Παρακολουθήσαμε αυτήν την περιοδεία σήμερα, και ήθελα απλώς να γράψω και να πω πόσο το απόλαυσαν εγώ και η μητέρα μου! Ο οδηγός μας ήταν φανταστικός και τόσο γνώστης. Μπορείς να μου πεις το όνομά της; Δεν της άφησα φιλοδώρημα αλλά μακάρι να το είχα κάνει. Θα μπορούσατε να διαβιβάσετε το ευχαριστήριο μήνυμα μου; Helen Whitby, Ηνωμένο Βασίλειο