Μάθετε περισσότερα για εμάς

Η Prague Airport Transfers ξεκίνησε το ταξίδι της το 2006, με λίγα μόνο οχήματα. Αλλά από τότε έχουμε αναπτυχθεί και τώρα παρέχουμε μεταφορές από το αεροδρόμιο, φθηνά λεωφορεία και πολυτελείς υπηρεσίες λιμουζίνας. Είμαστε πλέον οι ηγέτες στις μεταφορές από το αεροδρόμιο στην Πράγα – γι' αυτό, έχουμε μόνο να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν διαρκώς. Κατά μέσο όρο, ασχολούμαστε με περίπου 700 κρατήσεις και φτάσαμε στο ορόσημο των επτά εκατομμυρίων επιβατών που μεταφέρθηκαν τον Απρίλιο του 2019.

Με απλά λόγια, η αξιόπιστη και βολική υπηρεσία μας είναι εύκολα κατανοητή, καθώς υπάρχει μια σταθερή τιμή για ταξίδια στην πόλη της Πράγας και στην Τσεχική Δημοκρατία. Συνεργαζόμαστε με διάφορες αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία της Πράγας και ταξιδιωτικά γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων χωρών.

Εκτός από τη μεταφορά, τις ενοικιάσεις λιμουζίνας και τις υπηρεσίες μεταφοράς, έχουμε επίσης εμπειρία στην οργάνωση εκδρομών διαφόρων μεγεθών και διάρκειας, όπως κρουαζιέρες στο ποτάμι και εκδρομές.

Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση μας. Μέχρι στιγμής, το έχουμε καταφέρει και έτσι έχουμε γίνει μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία προσανατολισμένη στις υπηρεσίες.

16 Χρόνια Αριστείας στην Υπηρεσία

Our drivers

Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι πάνω από το 50% των πελατών μας χρησιμοποιούν την υπηρεσία μας μετά από σύσταση από τους φίλους και την οικογένειά τους.

Ο Στόλος μας

Το μότο μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε για να εξασφαλίσει άριστης ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς μεταξύ του αεροδρομίου της Πράγας και διαφόρων τοποθεσιών.

Ως εκ τούτου, το σύνθημα της εταιρείας μας είναι:

• για την εξασφάλιση αξιοπιστίας και ασφάλειας
• να οδηγείτε με υπευθυνότητα
• να παρέχουμε άνετα οχήματα στους πελάτες μας
• να λειτουργούμε σε σταθερές τιμές για να χαλαρώνουν οι πελάτες μας.

Our vehicles

Our vehicles

Our fleet

Our fleet

 • 2006

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε.
 • 2007

  Μια σημαντική χρονιά, στο τέλος της οποίας είχαμε δέκα οδηγούς και σχεδόν 40-50 κρατήσεις καθημερινά.
 • 2009

  Αρχίσαμε να επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στο μάρκετινγκ και δημιουργήσαμε ένα νέο συμβατικό τμήμα.
 • 2010

  Επεκταθήκαμε από μόνο μεμονωμένους πελάτες στην εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών. Συνδεθήκαμε με διάφορες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία. Μέχρι το τέλος του 2010, είχαμε εξελιχθεί σε μια εταιρεία 50 οδηγών και περίπου 200 καθημερινές κρατήσεις.
 • 2014

  Με 100 οδηγούς να εργάζονται για εμάς, πετύχαμε το σημείο αναφοράς των 500 κρατήσεων ανά ημέρα.
 • 2016

  Συνεργαστήκαμε με ορισμένες μεγάλες εταιρείες του κλάδου. Από τώρα, έχουμε 150 οδηγούς στη διάθεσή μας και κάνουμε περίπου 700 κρατήσεις κάθε μέρα.
 • 2019

  Ξεκινήσαμε την ανάπτυξη ενός νέου εξατομικευμένου συστήματος κρατήσεων και εφαρμογής για κινητά. Πιστεύουμε ότι το νέο μας φιλικό προς τον χρήστη σύστημα κρατήσεων θα βελτιώσει την εμπειρία των πελατών μας.
 • 2022

  Περάσαμε δύσκολες στιγμές που επλήγησαν σοβαρά από την πανδημία του COVID-19 και αφιερώσαμε χρόνο για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας επενδύοντας σε ένα νέο σύστημα κρατήσεων και εφαρμογές για κινητά.

Οι πελάτες μας