Κάντε μια βόλτα στην Πράγα με αδειοδοτημένους οδηγούς!

| FAQ - Βόλτες και περιηγήσεις | Σημείο συνάντησης Walks | Σχετικά με τις βόλτες |

21 Μαρτίου, 2022

Πράγα με αυτοκίνητο

Αυτή η ξενάγηση είναι ιδανική για τουρίστες που λιγοστεύουν χρόνο και θέλουν να γνωρίσουν τα καλύτερα της Πράγας εντός του περιορισμένου χρόνου τους. Οι ηλικιωμένοι τουρίστες που έχουν περιορισμένη δυνατότητα μετακίνησης μπορούν επίσης να επιλέξουν να απολαύσουν αυτήν την περιήγηση. Αυτή η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από ξεναγό που θα αφηγηθεί στα Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ρωσικά κ.λπ.
21 Μαρτίου, 2022

Ατομική ξενάγηση

Πείτε μας τι θέλετε να δείτε, το χρονικό εύρος για την περιοδεία και τις προτιμήσεις σας. Αυτή η ξενάγηση θα ταιριάζει με τις επιθυμίες σας—ξεναγός στα Αγγλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Ιταλικά, Γερμανικά κ.λπ.

Ιδιωτικοί Οδηγοί

Οι επαγγελματίες ιδιωτικοί οδηγοί μας μπορούν να σας ξεναγήσουν την πόλη της Πράγας και την ίδια την Τσεχική Δημοκρατία για μια εξατομικευμένη περιήγηση. Οι οδηγοί είναι αδειούχοι και μορφωμένοι επαγγελματίες με πιστοποίηση από την Υπηρεσία Πληροφοριών της Πράγας. Κατέχουν γνώσεις για τον πολιτισμό, τη γλώσσα, την ιστορία, την τέχνη και την αρχιτεκτονική διαφόρων περιοχών της χώρας. Έχουμε οδηγούς που μιλούν διαφορετικές γλώσσες, όπως αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, ολλανδικά και ρωσικά, για να επικοινωνούν μαζί σας εύκολα.

Ανεξάρτητα από το πόσα άτομα υπάρχουν στην ομάδα σας, χρεώνουμε ένα σταθερό ποσό. Ωστόσο, για μια βέλτιστη εμπειρία, προτείνουμε η ομάδα να μην περιλαμβάνει περισσότερα από 20 άτομα ανά οδηγό. Η τυπική χρέωση για τα πακέτα κοινής γλώσσας ξεκινά από 500 CZK ανά ώρα για ολόκληρη την ομάδα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τιμές και τις προσφορές.