Απολαύστε περιηγήσεις πεζοπορίας και περιήγησης στην Πράγα με αγγλικό σχόλιο

Διεξάγεται από Αδειοδοτημένους Οδηγούς

Περίπατοι και εκδρομές – Συχνές ερωτήσεις | Σημείο Συνάντησης | Σχετικά με τις βόλτες | Ιδιωτικές εκδρομές

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε την περιήγησή σας και να μείνετε στην Πράγα είναι να λάβετε μέρος στην περιήγηση με τα πόδια στην πόλη. Όχι μόνο θα συναντήσετε τα καλύτερα σημεία που πρέπει να δείτε σε όλη την πόλη, αλλά οι αετωποί οδηγοί μας θα σας μυήσουν επίσης σε πολλά κρυφά σημεία και αξιοθέατα που σίγουρα δεν θα παρατηρήσετε μόνοι σας! Οι περιηγήσεις με τα πόδια στην Πράγα είναι μια φανταστική ευκαιρία για να γνωρίσετε την πλούσια ιστορία και την υπέροχη αρχιτεκτονική της πόλης και να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε μαζί της.

Για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν τις περιηγήσεις με τα πόδια στην Πράγα, έχουμε μια βασική δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στην Πράγα, στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε εάν τρέχετε με περιορισμένο προϋπολογισμό. Οι ξεναγήσεις μας πραγματοποιούνται καθημερινά και όλες συνήθως αναχωρούν από την πλατεία της Παλιάς Πόλης στο κέντρο της πόλης, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Προσφέρουμε επίσης μια περιήγηση στα αξιοθέατα με πούλμαν, η οποία θα είναι ιδανική για εσάς αν δεν σας ενδιαφέρει να περπατήσετε. Θα σας παραλάβουν από το ξενοδοχείο σας και θα σας ταξιδέψουν στην πόλη, κοιτάζοντας τα όμορφα αξιοθέατα που έχει να προσφέρει η Πράγα.

PAT Guide
21 Μαρτίου, 2022

Περιήγηση πολιτισμού μπύρας

Αυτή η περιήγηση με τα πόδια θα σας μεταφέρει στα πιο δημοφιλή μπαρ και παμπ της Πράγας, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε δείγματα τοπικών μπύρων και να αποκτήσετε γνώση της ιστορίας της ζυθοποιίας της χώρας. Εάν είστε λάτρης της μπύρας ή/και της μπύρας, τότε αυτή είναι σίγουρα η περιοδεία για εσάς.
21 Μαρτίου, 2022

Νυχτερινή περιήγηση στην Πράγα

Ιδανική για τουρίστες με μια βραδιά, αυτή η ξενάγηση σας μεταφέρει σε μια χαριτωμένη κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα μαγευτικά νυχτερινά φώτα της Πράγας. Θα ταξιδέψετε με το λεωφορείο για να φτάσετε στο σκάφος, από όπου θα απολαύσετε απαράμιλλα αξιοθέατα της νυχτερινής ζωής της Πράγας. Ένας ζεστός και κρύος μπουφές και ζωντανή μουσική στο σκάφος θα κάνουν τη βραδιά σας ακόμα πιο διασκεδαστική!
21 Μαρτίου, 2022

Κάστρο της Πράγας μέσω της Βασιλικής Οδού

Ταξιδέψτε στη Γέφυρα του Καρόλου και επισκεφθείτε το Κάστρο - ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια της Κεντρικής Ευρώπης και την ουσία της Τσεχικής Δημοκρατίας. Θα περπατήσετε στη Βασιλική Διαδρομή και θα συναντήσετε όπως ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Βίτου, το Παλιό Βασιλικό Παλάτι, ο γοητευτικός Βασιλικός Κήπος, η Βασιλική του Αγίου Γεωργίου και η Χρυσή Λωρίδα.
21 Μαρτίου, 2022

Δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στην Πράγα

Σε αυτήν την τετράωρη ξενάγηση, δωρεάν για όλους τους πελάτες μας με μεταφορά από το αεροδρόμιο, θα δείτε τα πιο αξιοσημείωτα σημεία ενδιαφέροντος της Πράγας, όπως η πλατεία Wenceslas, το Κάστρο της Πράγας και η Γέφυρα του Καρόλου. Η ξενάγηση γίνεται στα αγγλικά.
21 Μαρτίου, 2022

Superior περιήγηση στην Πράγα

Όντας η πιο δημοφιλής στους τουρίστες, αυτή η περιήγηση θα σας παρουσιάσει όλα τα καλύτερα μέρη στην Πράγα. Αυτή η εξάωρη περιήγηση αποτελείται από μια περιήγηση με τα πόδια, μια κρουαζιέρα με σκάφος στον ποταμό Μολδάβα, μεσημεριανό γεύμα και μια βόλτα με το τραμ.
21 Μαρτίου, 2022

Grand City Tour

Αυτή η τριμερής περιήγηση είναι φανταστική, καθώς αναδεικνύει σχολαστικά την Πράγα ως ιστορικό και αρχιτεκτονικό στολίδι της Κεντρικής Ευρώπης. Αυτή η περιήγηση διαρκεί τρεισήμισι ώρες, αποτελείται από περπάτημα και βόλτες με λεωφορείο και βάρκα, και σας δείχνει τα καλύτερα της Πράγας, συμπεριλαμβανομένης της Παλιάς Πόλης, της Νέας Πόλης, της Μικρής Πόλης και του Hradčany.

Ιδιωτικοί Οδηγοί

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απολαύσετε ιδιωτικές περιηγήσεις που καλύπτουν την πόλη της Πράγας και ολόκληρη την Τσεχική Δημοκρατία – που πραγματοποιούνται από επαγγελματίες ξεναγούς. Οι ξεναγοί μας διαθέτουν άδεια και επαρκή προσόντα, με την απαραίτητη εκπαίδευση και πιστοποιητικά που παρέχονται από την Υπηρεσία Πληροφοριών της Πράγας. Η εκτεταμένη γνώση των γλωσσών, της ιστορίας, της αρχιτεκτονικής και της τέχνης είναι θέμα υπερηφάνειας για εμάς. Οι οδηγοί μας μπορούν να αφηγηθούν στις περισσότερες κοινές γλώσσες (όπως γερμανικά, ισπανικά, πορτογαλικά, γαλλικά, ολλανδικά, ιταλικά και ρωσικά). Θα χρεωθείτε μια σταθερή τιμή ανά ώρα για τις υπηρεσίες του ξεναγού και αυτή η τιμή δεν θα επηρεαστεί από τον αριθμό των ατόμων που έχετε στην ομάδα σας (ωστόσο, σας συνιστούμε να έχετε έως 20 άτομα ανά οδηγό). Η τυπική μας τιμή είναι από 500 CZK ανά ώρα για τις περισσότερες κοινές γλώσσες.

Για την ακριβή προσφορά τιμής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Εκπτώσεις

Θα μπορείτε να επωφεληθείτε από έκπτωση 11% εάν κάνετε κράτηση για μεταφορά από αεροδρόμιο ή σιδηροδρομικό σταθμό μαζί μας και εάν προπληρώσετε online – τόσο για την περιοδεία όσο και για τη μεταφορά σας. Γράψτε «Μεταφορές και εκδρομές 11% έκπτωση» κατά την κράτηση και θα δικαιούστε την έκπτωση. Η πληρωμή της κράτησης πρέπει να γίνει τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την ημερομηνία παραλαβής ή της περιοδείας.

Η έκπτωση δεν θα ισχύει για εκδρομές που έχουν ήδη έκπτωση, όπως η Ειδική Προσφορά Superior Tour και το Dinner on the River Cruise. Ισχύει η τυπική πολιτική ακύρωσης.