Η υπηρεσία minibus εκτελείται με οχήματα Mercedes Vito και VW Transporter που μπορούν να μεταφέρουν έως 8 επιβάτες. Η υπηρεσία λεωφορείων εκτελείται με μικρό λεωφορείο Mercedes Sprinter με χωρητικότητα έως 20 επιβάτες, με λεωφορείο ISUZU με χωρητικότητα έως 30 επιβάτες και με λεωφορεία Mercedes Turismo με χωρητικότητα έως 54 επιβάτες.
Η υπηρεσία για πιο οικονομικές μεταφορές εκτελείται με μικρότερα οχήματα τα οποία διαθέτουν περιορισμένο χώρο αποσκευών. Χρησιμοποιούμε κυρίως Skoda Octavia ή παρόμοια αυτοκίνητα.
Για ιδιωτικές μεταφορές (πριβέ), χρησιμοποιούμε κυρίως οχήματα Škoda Superb ή VW Passat τα οποία ενδείκνυνται για μέχρι τέσσερις επιβάτες. Εάν έχετε περισσότερες από τέσσερις αποσκευές μεσαίου μεγέθους, σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση για ένα minivan με δωρεάν αναβάθμιση κατηγορίας, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.
Για κοινόχρηστες μεταφορές, χρησιμοποιούμε κυρίως minivans Mercedes Vito. Για επιβάτες με περισσότερες αποσκευές, ή επιβάτες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά, συνιστούμε να κάνετε κράτηση για ιδιωτική μεταφορά με αυτοκίνητο τύπου sedan ή minivan.
Οι μεταφορές με λιμουζίνα διεξάγονται με οχήματα Lincoln, Hummer και Cadillac, τα οποία όμως διαθέτουν μικρό χώρο αποσκευών. Εάν έχετε πολλές βαλίτσες, ή ταξιδεύετε σε γκρουπ μεγαλύτερο των πέντε ατόμων, ενδέχεται να χρειαστείτε ένα επιπλέον αυτοκίνητο για τις αποσκευές σας.

Γιατί θα πρέπει να κάνω κράτηση εκ των προτέρων;

Ο χρόνος αναμονής μέχρις ότου φτάσει το μέσο δημόσιας συγκοινωνίας μετά από μια πολύωρη και κουραστική πτήση, ή ακριβώς πριν τη μετάβαση σας στο αεροδρόμιο, μπορεί να σας προκαλέσει άγχος. Έπειτα, υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα να σας χρεώσει υπερβολικά κάποιο τυχαίο ταξί που θα πάρετε στο δρόμο, μόνο και μόνο γιατί είστε τουρίστας. Ένα από τα πλέον δημοφιλή κόλπα των οδηγών ταξί είναι να προτιμούν τη μεγαλύτερη διαδρομή μέσω της παράκαμψης της πόλης προκειμένου να αυξηθεί το κόμιστρο. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα άλλα ταξί που θα βρείτε στο λόμπι του Αεροδρομίου της Πράγας, εμείς δεν χρεώνουμε τέλος 10 ευρώ απλά για να πραγματοποιήσουμε την κράτηση. Για να εξασφαλίσετε ότι θα λάβετε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία μεταφοράς από το αεροδρόμιο, όπως άλλωστε σας αξίζει, κάντε εκ των προτέρων κράτηση σε εμάς. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για τίποτα, αφού ο οδηγός μας θα περιμένει για να σας παραλάβει ακόμα και αν η πτήση σας καθυστερήσει. Επίσης, θα σας βοηθήσει στη μεταφορά των αποσκευών σας. Παρόλο που οι τιμές μας είναι προκαθορισμένες, σας εγγυόμαστε ότι θα εξοικονομήσετε έως και 50% συγκριτικά με τα συνηθισμένα ταξί που κυκλοφορούν στους δρόμους.

Προτεινόμενη υπηρεσία σε τουριστικούς οδηγούς

Για την υπηρεσία μας γίνεται αναφορά σε τουριστικούς οδηγούς όπως ο Prague & The Czech Republic του Rick Steve, Lonely Planet κ.ά.