Ταξιδεύοντας από και προς το αεροδρόμιο

Γίνεται εύκολο με τις υπηρεσίες μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο της Πράγας

Άφιξη στο αεροδρόμιο | Φτάνοντας στο σιδηροδρομικό σταθμό | Φτάνοντας στο σταθμό λεωφορείων | Παίξε το βίντεο

Πως δουλεύει
1

Ηλεκτρονική κράτηση

Προγραμματίστε εκ των προτέρων τη μεταφορά σας από ή προς το αεροδρόμιο ή τον σταθμό.
Πως δουλεύει
2

Επιλέξτε το αυτοκίνητό σας

Επιλέξτε τον τύπο του οχήματός σας και άλλα πρόσθετα. Πληρώστε μετρητά ή κάρτα.
Πως δουλεύει
3

Γνωρίστε τον οδηγό σας

Ο οδηγός μας θα σας καλωσορίσει στο αεροδρόμιο.
Πως δουλεύει
4

Απολαύστε μια ασφαλή μεταφορά

Στο δρόμο για το ξενοδοχείο σας, ο οδηγός μας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες.

Κράτηση

Μπορείτε είτε να επιλέξετε να συμπληρώσετε τη φόρμα μας είτε να μας καλέσετε απευθείας εάν ενδιαφέρεστε να προσλάβετε μεταφορά από το αεροδρόμιο. Θα έχετε επίσης το πλεονέκτημα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που είναι πιο βολικός για εσάς – είτε με μετρητά κατά την άφιξη στον οδηγό, με πιστωτική κάρτα είτε προκαταβολή μέσω διαδικτύου. Ένας παράγοντας που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας 24x7, ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε από ή προς το αεροδρόμιο όποια ώρα σας ταιριάζει καλύτερα. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μας τηλεφωνήσετε εάν πρόκειται να φτάσετε στην Πράγα εντός μίας ώρας ή εάν θέλετε να μιλήσετε απευθείας με τους αντιπροσώπους μας. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να κάνετε κράτηση για μεταφορά από το αεροδρόμιο εκ των προτέρων, μπορείτε να μας καλέσετε αφού προσγειωθείτε στο αεροδρόμιο της Πράγας και να κανονίσετε μια μεταφορά. Ένα άλλο όφελος που θα απολαύσετε - η κλήση μας είναι χωρίς χρέωση.


Είτε είστε τουρίστας είτε κάτοικος, το να ταξιδέψετε στην Πράγα – ειδικά τις ώρες αιχμής – είναι αρκετά δύσκολο. Γίνεται ακόμα πιο ενοχλητικό αν υποφέρετε από jetlag. Ωστόσο, με τη βοήθεια της Prague Airport Transfers – της μεγαλύτερης εταιρείας μεταφοράς αεροδρομίου στην Πράγα – μπορείτε εύκολα να φτάσετε στον προορισμό σας πολύ άνετα.

Διαβάστε περισσότερες μαρτυρίες

Άφιξη στο αεροδρόμιο

Αφού περάσετε από το τελωνείο, τον χώρο παραλαβής των αποσκευών και όλες τις άλλες διατυπώσεις, θα σας παραλάβει ο οδηγός ταξί μας, ο οποίος θα κρατά μια κάρτα με το όνομά σας τυπωμένο πάνω της.

Ο εξυπηρετικός και αφοσιωμένος οδηγός μας θα σας περιμένει ό,τι κι αν γίνει – ακόμα κι αν η πτήση σας καθυστερήσει, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Χρόνος ταξιδιού και απόσταση μεταξύ του αεροδρομίου και του ξενοδοχείου σας

Ο χρόνος ταξιδιού από το αεροδρόμιο στον προορισμό σας θα εξαρτηθεί κυρίως από την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας και την κίνηση που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Οι αποστάσεις από το αεροδρόμιο της Πράγας και τα ξενοδοχεία της Πράγας είναι μεταξύ 5 και 35 χλμ. και μπορεί να χρειαστούν από 15 έως 40 λεπτά για να φτάσετε στον προορισμό σας από το αεροδρόμιο.

Το κέντρο της πόλης, γνωστό και ως Παλιά Πόλη, απέχει 20χλμ. από το αεροδρόμιο – μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Φτάνοντας στο σιδηροδρομικό σταθμό

Αφού φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό, θα βρείτε τον οδηγό μας να σας περιμένει στην αίθουσα του σιδηροδρομικού σταθμού – ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο Burger King – κρατώντας μια κάρτα με το λογότυπο της εταιρείας μας και το όνομά σας τυπωμένο πάνω της. Θα είναι εύκολο να βρείτε το Burger King (και κατά συνέπεια τον οδηγό σας), καθώς βρίσκεται στο δρόμο από την πλατφόρμα προς την αίθουσα αφίξεων. Ανεξάρτητα από τον σιδηροδρομικό σταθμό στον οποίο φτάσετε (όπως ο σιδηροδρομικός σταθμός Holešovice) – ο οδηγός μας θα σας περιμένει στη σωστή πλατφόρμα και τη σωστή ώρα , κρατώντας ξανά μια κάρτα με το λογότυπο της εταιρείας μας και το όνομά σας τυπωμένο πάνω της. Αυτό δεν είναι καν το καλύτερο μέρος. ακόμα κι αν ο οδηγός μας πρέπει να σας περιμένει για κάποιο λόγο, δεν θα σας κοστίσει καμία επιπλέον χρέωση!

Φτάνοντας στο σταθμό των λεωφορείων

Αφού φτάσετε στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων Florenc, θα δείτε τον οδηγό μας να σας περιμένει στην αίθουσα του σταθμού λεωφορείων – και πάλι δίπλα στο εστιατόριο Burger King. Σε περίπτωση που φτάσετε σε διαφορετικό σταθμό – μην ανησυχείτε. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στο σωστό εστιατόριο τη σωστή ώρα, κρατώντας μια κάρτα με το λογότυπο της εταιρείας μας και το όνομά σας τυπωμένο πάνω της. Και πάλι, δεν θα χρεωθείτε επιπλέον χρήματα εάν το λεωφορείο σας καθυστερήσει.