Αναζητάτε εκδρομή ή ημερήσια εκδρομή κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Πράγα; Μην ψάχνετε άλλο!

Συχνές ερωτήσεις - Εκδρομές

Κοινές Εκδρομές

Όντας τακτικές εκδρομές, αυτές πραγματοποιούνται σε σταθερά χρονοδιαγράμματα και ως εκ τούτου δεν είναι τόσο ευέλικτες όσο οι ιδιωτικές εκδρομές. Το μίνι λεωφορείο με το οποίο θα ταξιδέψετε θα το μοιραστούν άλλοι που συμμετέχουν στις κοινές εκδρομές.

Οι τιμές της κανονικής περιοδείας μας χρεώνονται ανά άτομο και περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Παραλαβή από το ξενοδοχείο σας
  • Τέλη εισόδου αξιοθέατου
  • Μεσημεριανό (σε επιλεγμένες εκδρομές)
  • Πιστοποιημένος ξεναγός με επαρκή γνώση της ιστορίας και του ιστορικού των επισκέψεων τοποθεσιών

Σημείωση: Εάν ταξιδεύετε με μια ομάδα άνω των 12 ατόμων και κάνετε κράτηση για μια κοινή εκδρομή, τότε θα κανονίσουμε (στις περισσότερες περιπτώσεις) ένα όχημα αποκλειστικά για την ομάδα σας.


Πλεονεκτήματα:

  • Φθηνότερο από τις ιδιωτικές εκδρομές
  • Μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα, ειδικά αν ταξιδεύετε μόνοι σας

Μειονεκτήματα:

  • Αυστηρά καθορισμένη ημερομηνία και ώρα
  • Περιορισμένος χρόνος για εξερεύνηση των τοποθεσιών που επισκέπτεστε

Ευέλικτες Ιδιωτικές Εκδρομές

Οι ιδιωτικές εκδρομές που προσφέρουμε είναι 100% ευέλικτες και προσαρμόσιμες, ενώ μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε και τα αξιοθέατα που θα δείτε στην πορεία. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τη χρονική στιγμή της περιοδείας ανάλογα με την άνεσή σας και τον χρόνο που θα περάσετε σε κάθε μέρος που επισκέπτεστε! (Η τιμολόγηση της περιήγησης θα προσαρμοστεί ανάλογα με τη συντόμευση ή την παράταση του χρόνου που δαπανάται σε κάθε τοποθεσία.)

Όλες οι ιδιωτικές μας περιηγήσεις έχουν τα ακόλουθα προνόμια:

  • Ένα τυπικό όχημα: Παρέχουμε ένα σεντάν για ομάδες έως τεσσάρων ατόμων και είτε ένα μίνι λεωφορείο είτε ένα λεωφορείο για μεγαλύτερες ομάδες. Οι τιμές περιλαμβάνουν το κόστος αναμονής στον προορισμό και τη μεταφορά πίσω στο ξενοδοχείο σας. Η τιμή δεν περιλαμβάνει επιπλέον οδήγηση στην περιοχή μετά την άφιξη στον προορισμό της επιλογής σας. Στην τιμή περιλαμβάνονται διαλείμματα μπάνιου και στάσεις για αναψυκτικό.
  • Αγγλόφωνο πρόγραμμα οδήγησης: Θα λάβετε τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για τις τοποθεσίες που θα επισκεφτείτε από τους αγγλόφωνους οδηγούς μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πολυάριθμα δωρεάν φυλλάδια και τους χάρτες που διατίθενται στα τουριστικά κέντρα πληροφοριών για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες θέλετε να μάθετε.

Προαιρετικός ξεναγός: Οι ξεναγοί δεν περιλαμβάνονται στις ιδιωτικές ξεναγήσεις και εκδρομές, αλλά μπορούμε να κανονίσουμε έναν ξεναγό που θα σας συνοδεύει στην εκδρομή σας εάν τον χρειάζεστε – με επιπλέον χρέωση. Ενημερώστε μας όταν κάνετε την κράτησή σας και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Ο ξεναγός μπορεί να σας διαφωτίσει για τους προορισμούς που έχετε επιλέξει σε πολλές γλώσσες, όπως γερμανικά, ισπανικά, ρωσικά, πορτογαλικά, ιταλικά και γαλλικά. Οι οδηγοί θα υπολογίζονται στον αριθμό των ατόμων στην ομάδα σας. Για παράδειγμα, αν έχετε συνολικά τέσσερα άτομα στην ομάδα σας, τότε η τιμή με έναν ξεναγό θα υπολογιστεί ως εκδρομή πέντε ατόμων. Οι τιμές για τις ιδιωτικές μας εκδρομές καθορίζονται ανά όχημα και όχι από το μέγεθος της ομάδας σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν ταξιδεύετε με μια ομάδα 1-4 ατόμων, θα πρέπει να πληρώσετε την τιμή ενός σεντάν και για μια ομάδα 5-8 ατόμων, θα χρεωθείτε την τιμή ενός μίνι βαν. Με άλλα λόγια, σημαίνει ότι όσο περισσότερα άτομα έχετε στην ομάδα σας, τόσο λιγότερα πρέπει να πληρώσετε ανά άτομο.

Μάθαμε τόσα πολλά σε αυτό το ταξίδι στο Κάρλοβι Βάρι. Σας ευχαριστούμε για την οργάνωσή σας και την τεράστια γνώση που μοιραστήκατε μαζί μας. Ο οδηγός μας Peter ήταν καλύτερος από έναν επαγγελματία ξεναγό. Linda M., Μάντσεστερ
Η εκδρομή σου ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ο οδηγός μας ήταν εξαιρετικός και το DVD πληροφοριών που παρακολουθήσαμε στο δρόμο προς το Kutna Hora έκανε το ταξίδι μας ακόμα καλύτερο. Μεγάλη αξία επίσης, συνιστάται ανεπιφύλακτα. Tonny S.
Είναι χαρά μου να εκφράσω την πλήρη ικανοποίησή μου για το υπέροχο ταξίδι στο Karlstejn. Σύντομη απόδραση από την πολυσύχναστη πόλη... Στείλτε τις ευχαριστίες μου στον Μάρτιν, τον οδηγό σας. Izzak
Γεια σας, Παρακολουθήσαμε αυτήν την περιοδεία σήμερα, και ήθελα απλώς να γράψω και να πω πόσο το απόλαυσαν εγώ και η μητέρα μου! Ο οδηγός μας ήταν φανταστικός και τόσο γνώστης. Μπορείς να μου πεις το όνομά της; Δεν της άφησα φιλοδώρημα αλλά μακάρι να το είχα κάνει. Θα μπορούσατε να μεταφέρετε το ευχαριστήριο μήνυμα μου; Helen Whitby, Ηνωμένο Βασίλειο