Λόμπι αφίξεων αεροδρομίου

Είναι εύκολο να εντοπίσετε τους οδηγούς μας, να κρατούν πορτοκαλί πλακάτ με το λογότυπο της εταιρείας μας και το όνομά σας. Εάν δεν μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα οδήγησης που είναι αφιερωμένο για εσάς, μπορείτε να ζητήσετε από οποιονδήποτε από τους άλλους οδηγούς της εταιρείας μας να σας βοηθήσουν. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε τη γραμμή βοήθειας χωρίς χρέωση, 800 870 888, από οποιοδήποτε από τα δημόσια καρτοτηλέφωνα και εμείς θα σας βοηθήσουμε.

Τι να κάνετε εάν δεν μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα οδήγησης

Αν και προσπαθούμε πάντα να είμαστε στην ώρα μας, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις πέρα από τον έλεγχό μας όταν μπορεί να συμβεί μια μικρή καθυστέρηση. Αφήστε περιθώριο πέντε λεπτών και εάν η μεταφορά σας δεν έχει φτάσει μέχρι εκείνη την ώρα, καλέστε τη γραμμή χωρίς χρέωση (+420) 800 870 888 ή το τηλέφωνο της Πράγας (+420) 222 554 211. Τα δημόσια τηλέφωνα βρίσκονται στις αίθουσες αφίξεων.

Πώς να βρείτε τον οδηγό σας κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο της Πράγας

Θερμή υποδοχή

Τερματικό 1

Αυτός ο τερματικός σταθμός είναι για διηπειρωτικές πτήσεις και επιβάτες που πρέπει να περάσουν από τελωνείο και μετανάστευση. Πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, καθώς και από χώρες της Βόρειας Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας έρχονται εδώ. Ο εκτιμώμενος συνολικός χρόνος που απαιτείται για όλες τις διατυπώσεις πριν φτάσετε στο λόμπι είναι 20 λεπτά χωρίς τσάντες check-in και 35 λεπτά με αποσκευές.


Τερματικό 2

Αυτή η πτήση είναι για χώρες που είναι μέλη της Συμφωνίας Σένγκεν της ΕΕ (εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία). Άλλες ευρωπαϊκές πτήσεις φτάνουν επίσης εδώ και οι πελάτες δεν χρειάζεται να επιδείξουν διαβατήριο ή ταυτότητα για να ολοκληρώσουν τις διατυπώσεις. Ο εκτιμώμενος χρόνος για να φτάσετε στο λόμπι κυμαίνεται από 10 έως 35 λεπτά, ανάλογα με τις αποσκευές check-in.


Τερματικό 3

Αυτός ο τερματικός σταθμός είναι αποκλειστικά για κρατικές και ιδιωτικές πτήσεις.