Ουπς... Λάθος

Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε δεν υπάρχει.

Ουπς... Λάθος

Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε δεν υπάρχει.

driverss.png

Warm Welcome

Οι Υπηρεσίες Μας

Η ιδιωτική υπηρεσία ταξί αεροδρομίου, Prague Airport Transfers, αποτελεί την κορυφαία επιλογή για τη μεταφορά και τις μετακινήσεις των επιβατών από/προς το Αεροδρόμιο Πράγας (Václav Havel Airport) και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Χάρις στην υπηρεσία μας, θα μετακινηθείτε γρήγορα και με άνεση, χωρίς τις δυσκολίες που χαρακτηρίζουν τα ΜΜΜ ή τον κίνδυνο υπερχρέωσης από κάποιον οδηγό ταξί ‘άγνωστης’ εταιρείας. Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία, την άνεση, και τις ανταγωνιστικές τιμές της, και εγγυάται ότι τόσο εσείς όσο και οι αποσκευές σας θα φτάσετε γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό σας.

  • Το κοινόχρηστο λεωφορειάκι εκτελεί door-to-door δρομολόγιο, ενώ το δημόσιο λεωφορείο εκτελεί δρομολόγια προς το κέντρο της πόλης κι αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους ταξιδεύουν με περιορισμένο budget.
  • Ιδιωτικές υπηρεσίες μεταφοράς για ταξιδιώτες που θέλουν να φτάσουν γρήγορα και με άνεση στον προορισμό τους.
  • Για όσους επιθυμούν μετακινήσεις με άνεση και στυλ χωρίς να τους ενδιαφέρει το κόστος, η ενοικίαση πολυτελούς λιμουζίνας αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
  • Οι επαγγελματίες σοφέρ διακρίνονται για τον υψηλό επαγγελματισμό, την αξιοπιστία, και την άριστη συμπεριφορά τους. Όλοι μιλούν Αγγλικά!
Οδηγός

Private Transfer

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή με κάρτα απευθείας στον οδηγό την ημέρα της μεταφοράς. Κάντε κράτηση online και λάβετε άμεση επιβεβαίωση!