Καθημερινά στα αγγλικά σε μια μικρή ομάδα με επικεφαλής επαγγελματίες οδηγούς με άδεια που διασφαλίζουν ότι θα διασκεδάσετε

Είμαστε περήφανοι που σας προσφέρουμε περιηγήσεις με τα πόδια με επικεφαλής επαγγελματίες ξεναγούς που κατέχουν την αναγνωρισμένη άδεια "Επίσημος Οδηγός Πράγας". Στόχος μας είναι να σας δείξουμε την Πράγα με τον πιο βολικό τρόπο σε μια μικρή ομάδα, όπου μπορείτε να ζήσετε την πραγματική ατμόσφαιρα της αρχαίας πόλης μας. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα περάσετε καλά με τον οδηγό σας και ότι θα διασκεδάσετε! Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και απολαύστε τις βόλτες σας!

  • Elizabeth Madsen

    Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για την καταπληκτική εξυπηρέτηση που είχαμε όταν επισκεφτήκαμε την Πράγα πριν από μια εβδομάδα:-)) όλοι οι οδηγοί μας ήταν καλοί, επαγγελματίες και πολύ εξυπηρετικοί:-)) θα προτείνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρεία σας στους φίλους μας και οικογένεια:-))) Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που κάνατε την επίσκεψή μας στην Πράγα εκπληκτική και αξέχαστη. Πρέπει να πω ότι όλοι εντυπωσιαστήκαμε από τους οδηγούς σας:-))))))) Σας ευχαριστούμε και πάλι και εμείς σίγουρα θα επιστρέψω στην Πράγα και θα χρησιμοποιήσω ξανά τις υπηρεσίες σας:-)))))

    Elizabeth Madsen
  • Emma Luing and family

    Ήθελα να σας γράψω, για να σας ευχαριστήσω για την εξαιρετική εξυπηρέτηση που λάβαμε στις πρόσφατες διακοπές μας στο Κάρλοβι Βάρι. Οι οδηγοί σας μιλούν πολύ άπταιστα αγγλικά και κάνουν τον πελάτη να νιώθει άνετα και άνετα, χαρούμενος να μιλάει αλλά ποτέ να μην απαιτεί συζήτηση. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος με την υπηρεσία που λάβαμε, ιδιαίτερα τον υπέροχο οδηγό που μας πήγε από το αεροδρόμιο στο Grand hotel Pupp και μας παρέλαβε - ήμασταν ευγνώμονες για την εύκολη φύση του και που ήταν χαρούμενος που σταμάτησε για εμάς στο ταξίδι ήταν λίγο. Εκτιμήσαμε το γεγονός ότι ήταν πολύ προσεκτικός οδηγός καθώς ο καιρός ήταν αρκετά παγωμένος και ότι έβαλε την ασφάλειά μας πρώτη. Χαίρομαι που μπορείτε να με αναφέρετε με οποιονδήποτε τρόπο και θα σας συστήσω ανεπιφύλακτα τόσο στον ταξιδιωτικό σύμβουλο όσο και σε οποιονδήποτε γνωρίζουμε ότι ταξιδεύει στην Πράγα. Ανυπομονούμε να κάνουμε κράτηση ξανά μαζί σας τον Δεκέμβριο του 2015.

    Emma Luing and family
  • Ian McLaren, Edinburgh

    Αγαπητέ Steven, Απλά μια γραμμή για να πω ότι εντυπωσιάστηκα πολύ με την υπηρεσία μεταφοράς σας. Εξαιρετική άνεση, άμεσοι και αποτελεσματικοί οδηγοί, αλλά... ο μικρός οδηγός σας ήταν υπέροχο να περιηγηθείτε σε ένα κοκτέιλ και δείπνο...

    Ian McLaren, Edinburgh
  • Kevin Fletcher-Biles

    Έγινε κράτηση μέσω Διαδικτύου από το Ηνωμένο Βασίλειο μερικές ημέρες πριν από την αναχώρηση. Εύκολο σύστημα κρατήσεων, γρήγορη επιβεβαίωση και δεν απαιτείται προπληρωμή, απλώς πλήρωσε τον οδηγό κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο. Σαφής ακριβής τιμολόγηση (περίπου £ 16 ανά αυτοκίνητο) που ήταν ένα τεράστιο κτήμα Skoda Superb που θα φιλοξενούσε ευχαρίστως 4 επιβάτες και αποσκευές, ο αγγλόφωνος οδηγός σας συναντά στις αφίξεις και σας βοηθά με τις αποσκευές. Αποτελεσματική μεταφορά κατευθείαν στο ξενοδοχείο χωρίς φασαρία με τα τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς ή τα υπερτιμημένα δημόσια ταξί. Το καλύτερο κομμάτι ήταν η παράδοση ενός κουπονιού για να συμμετάσχετε σε μια δωρεάν περιήγηση με τα πόδια στην πόλη από την πλατεία της Παλιάς Πόλης. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν μια 5ωρη βόλτα με τα περισσότερα από τα εξέχοντα αξιοθέατα της πόλης, συμπεριλαμβανομένης μιας πεζοπορίας μέχρι το Κάστρο με έναν αγγλόφωνο μαθητή. αξίζει τον κόμιστρο του ταξί μόνος του. Ήμασταν τόσο εντυπωσιασμένοι που κλείσαμε το ταξίδι επιστροφής στο αεροδρόμιο με αυτήν την εταιρεία χωρίς κανένα δισταγμό.

    Kevin Fletcher-Biles
  • Karen Copley

    Γεια σας, χρησιμοποιήσαμε τις υπηρεσίες σας στις 14 Δεκεμβρίου 2014. Μόλις πρότεινα ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες σας ως άριστες σύμβουλοι ταξιδιών, μην σας αφήσετε να πέφτουν τα πρότυπα να συνεχίσετε να παρέχετε άριστες υπηρεσίες και το μέλλον σας θα είναι ασφαλές.

    Karen Copley
  • Kim Teague

    Απλά ένα γρήγορο email για να σας συγχαρώ για την υπηρεσία σας. Στην ώρα τους, με φιλικό και αποτελεσματικό προσωπικό που παρέχει εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής. Θα σας συνιστούσα εύκολα σε όποιον επισκέπτεται την πόλη. Πολλά ευχαριστώ.

     

    Kim Teague
  • O'Sullivan

    Μόλις κάναμε το ταξίδι μας από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο. Ευχαριστώ για 2 πολύ εύκολα ταξίδια. Ευχάριστο πρόγραμμα οδήγησης, γρήγορες απαντήσεις σε ερωτήματα email. Θα χαρώ να προτείνω την υπηρεσία σας. Πολλά ευχαριστώ

    O'Sullivan
  • Catherine Hancock-Peat

    Καλό απόγευμα,

    Ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω για την εξαιρετική εξυπηρέτηση που λάβαμε από την εταιρεία σας όταν επισκεφτήκαμε την Πράγα. Και οι δύο οδηγοί ήταν καλά παρουσιασμένοι, πολύ ευγενικοί, εξυπηρετικοί και ακριβείς, και τα αυτοκίνητα ήταν καθαρά και άνετα.

    Ήμασταν πολύ εντυπωσιασμένοι με την επαγγελματική εξυπηρέτηση και σίγουρα θα κλείσουμε ξανά μαζί σας. Θα συστήσω την εταιρεία σας σε φίλους και συγγενείς εάν επισκεφθούν την Πράγα.

    Ευχαριστώ πολύ.

    Catherine Hancock-Peat
  • C. J. Andrews

    Μόλις επιστρέψαμε από την Πράγα και χρησιμοποιήσαμε τις υπηρεσίες σας από και προς το αεροδρόμιο και ένα βραδινό ταξίδι στο ποτάμι.

    Όλη η διευθέτηση ήταν πρώτης τάξεως.... χρονοδιάγραμμα, ευχάριστοι οδηγοί και επαφή από το γραφείο....κείμενα και email κ.λπ.

    Μπράβο και ευχαριστώ.

    Δεν μπορώ να βρω την αναφορά μου, αλλά δεν πειράζει, απλά καλή εξυπηρέτηση από εσάς

    C. J. Andrews
  • Jackie O'Dowd

    Γεια,

    Ήθελα απλώς να σας ευχαριστήσω για μια εξαιρετική εξυπηρέτηση, πολύ επαγγελματική και αξιόπιστη, που σήμαινε ότι μπορέσαμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το μεγάλο σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ και πάλι.

    Επισκέφτηκε την Πράγα - 27 Φεβρουαρίου 2015 έως 2 Μαρτίου 2015.

    Jackie O'Dowd
  • Nigel Uzzell

    Ήθελα απλώς να σας στείλω ένα σημείωμα για να πω πόσο φανταστική ήταν η εξυπηρέτησή σας. Καθυστερήσαμε τόσο πολύ την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου από προβλήματα στο πλήρωμα και μετά από τεχνικά προβλήματα που απελπίστηκα να φτάσω ποτέ στην Πράγα. Χρησιμοποίησα τον αριθμό της γραμμής βοήθειας στο e-mail και η κυρία με την οποία μίλησα ήταν ξεκάθαρη και ενημερωτική και μόλις είχαμε νέο χρόνο, επιβεβαίωσε ότι το Hummer θα ήταν εκεί παρά την καθυστέρηση. Αυτή ήταν μια ξεχωριστή απόλαυση για τα γενέθλιά μου που είχα κανονίσει για τους καλεσμένους μου που επισκέπτονταν την Πράγα για πρώτη φορά και να φτάσουν στο αεροδρόμιο μετά την απογοήτευση των καθυστερήσεων για να βρουν το Hummer εκεί για αυτούς, ξεκίνησαν τις διακοπές υπέροχα . Ο οδηγός σας ήταν επίσης εξαιρετικός και έριξε τα παράθυρα ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για να τους δώσει μια μαγική θέα της πόλης. Τι τρόπος να φτάσετε. Περαιτέρω, την ημέρα της αναχώρησης, όταν έπρεπε να αλλάξουμε τους αριθμούς αναχώρησης λόγω μπερδέματος κάποιου άλλου, το γραφείο βοήθειας μας τακτοποίησε με ένα επιπλέον όχημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Πρέπει να πω ότι η εξυπηρέτησή σας ήταν εξαιρετική και σίγουρα θα σας συνιστούσα σε κανέναν και αναμφίβολα θα σας χρησιμοποιήσω ξανά. Ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια.

    Nigel Uzzell
  • Tom Scott

    Γεια σας, ήθελα απλώς να επαινέσω τον οδηγό μου που ήταν αποτελεσματικός, πολύ ευγενικός, γνώστης και φιλικός -- και φυσικά μιλούσε άψογα αγγλικά! Έκανε το ταξίδι μου στο κέντρο της Πράγας πολύ ευχάριστο μετά από μια δύσκολη μέρα. Σας ευχαριστώ πολύ και παρακαλώ τον ευχαριστώ. Λυπάμαι που δεν θυμάμαι το όνομά του.

    Tom Scott
  • vicki webster

    γεια

    Ήθελα απλώς να στείλω email για να πω ότι είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος με τις υπηρεσίες που έχω λάβει.

    Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ross, τον αρχηγό της περιοδείας για τη δωρεάν ξενάγηση από την Κυριακή. Οι γνώσεις, η τεχνογνωσία και ο ενθουσιασμός του ήταν απλά εκπληκτικά και θα είχα παραιτηθεί ευχαρίστως να πληρώσω για αυτήν την περιοδεία εξαιτίας του. Ο καιρός ήταν λίγο εναντίον του, αλλά δεν άμβλυνε την περιοδεία και έφυγε από το δρόμο του για να βεβαιωθεί ότι σταματήσαμε κρυφά ώστε να είμαστε προστατευμένοι από τα περίεργα κομμάτια της βροχής (ακόμη και έδωσε την ομπρέλα του σε έναν από τους καλεσμένους στην ομάδα!) Ελπίζω αυτός και τα αφεντικά του να συνειδητοποιήσουν πόσο καλός είναι στη δουλειά του.

    Για μια δωρεάν περιήγηση έμεινα έκπληκτος. Ταξιδεύω πολύ και αυτή ήταν μακράν η πιο ολοκληρωμένη και καθοδηγούμενη από πελάτες περιοδεία στην οποία έχω πάει. Σας παρακαλώ να πείτε τις ευχαριστίες μου στον Ross και ελπίζω ότι κατά κάποιο τρόπο του αξίζουν συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνει!!

    Ευχαριστώ Βίκυ

    vicki webster
  • Καλό απόγευμα. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι από την Πράγα και θα θέλαμε να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να εκφράσουμε πόσο απολαύσαμε την Superior περιοδεία μας με την Petra. Λιζ Ε.

  • Γεια σας, ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι το Grand Walk ήταν πολύ καλό. Ήταν πολύ υπέροχη και πολύ αστεία. Θα μπορούσατε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μου στη Μάρτα; Marylyn R.